top of page
Words of Faith Gospel & Miracle Crusade

Evangelisatiecampagnes

In 1 week duizenden mensen bekend maken met Jezus christus

Tijdens onze evangelisatiecampagnes zetten we een hele stad op zijn kop voor Koning Jezus. We brengen het Evangelie door middel van posters, radioreclame, deur tot deur evangelisatie en als kers op de taart een groot feest op het centrale plein van de stad.
Tijdens deze campagnes zien we duizenden mensen een keuze voor Jezus maken en velen worden genezen van ziektes en kwalen.

Evangelisatie Campagnes: Wat we doen

Kamuli Oeganda 2019

Kamuli is een stad met zeer veel moslims ten oosten van de rivier de Nijl. Het is tevens de hoofdstad van het gelijknamige district Kamuli.

Duizenden mensen werden aangeraakt door de kracht van Jezus tijdens de Miracle & Healing Crusade in Kamuli. We hebben echt een doorbraak in wonderen en tekenen ervaren. Lees onder andere het verhaal van deze jongen die compleet doof geboren was.

Kamuli%2520126_edited.jpg
Evangelisatie Campagnes: Wat we doen
Words of Faith Gospel & Miracle Crusade

Gulu Oeganda 2019

Gulu is een stad Oeganda. Door de geschiedenis met kindsoldaten is deze stad enorm getraumatiseerd.

Voor mij was het voor het eerst dat ik zo’n grote campagne mocht leiden. Het gaf dan ook wel een raar gevoel toen we aankwamen in de stad. Op elke lantarenpaal hingen minstens 3 posters met levensgroot mijn gezicht er op. Bij aankomst in het hotel werden we direct herkend vanwege de Facebook video’s die we lokaal gepromoot hadden. De hele stad was in rep en roer en vol verwachting van wat er zou gaan gebeuren.
 
De campagne begon en duizenden mensen stroomden toe om het Evangelie te horen, en bevrijding en herstel te ontvangen.

Evangelisatie Campagnes: Wat we doen
bottom of page